Новини“PolyanaFest” вперше в КПІ

“PolyanaFest” вперше в КПІ

22-го травня у нашому рідному КПІ, вперше, відбувся фестиваль «PolyanaFest».

Команда асоціації з радістю підтримала захід. Організатори зуміли гармонійно поєднати спорт, студентську творчість та благодійність в одному заході. Славнозвісний сквер «Поляна», впродовж дня, перетворився на майданчик багатьох активностей: Благодійний ярмарок, Лазертаг, «Скажені перегони», пауерліфтинг, армреслінг, пінг-понг, малюнки на асфальті, Хіп-хоп батл та ще багато цікавого. На завершення учасники та гості фестивалю змогли насолодитися живою музикою у виконанні КПІшних гуртів. «PolyanaFest» в черговий раз доводить, що студентське життя в КПІ ім. Ігоря Сікорського найкрутіше.
Команда Асоціації випускників та особисто Президент асоціації Дмитро Андрієвський завжди готові допомагати студентам рідного політеху у нових починаннях!

22-го травня у нашому рідному КПІ, вперше, відбувся фестиваль «PolyanaFest», який ми з радістю підтримали. Організатори зуміли гармонійно поєднати спорт, студентську творчість та благодійність в одному заході. Славнозвісний сквер «Поляна», впродовж дня, перетворився на майданчик багатьох активностей: Благодійний ярмарок, Лазертаг, «Скажені перегони», пауерліфтинг, армреслінг, пінг-понг, малюнки на асфальті, Хіп-хоп батл та ще багато цікавого. На завершення учасники та гості фестивалю змогли насолодитися живою музикою у виконанні КПІшних гуртів. «PolyanaFest» в черговий раз доводить, що студентське життя в КПІ ім. Ігоря Сікорського найкрутіше.
Команда Асоціації випускників та особисто Президент асоціації Дмитро Андрієвський завжди готові допомагати студентам рідного політеху у нових починаннях!

22 Травня 2019